Søndagsmatinéer i parken 2020

Møllerup Gods inviterer til en række intime søndagsmatinéer i sommeren 2020. 
Uformelle og uforglemmelige forestillinger af høj, kunstnerisk kvalitet og picnic i parken.

Før forestillingerne er det muligt at nyde en delikat tapasanretning som en picnic i parken. 

Parken åbner kl. 14.00. Forestillingen begynder kl. 15.00. 

Tapas skal bestilles senest en uge før forestillingen og udleveres kl. 14.00. 

 

12. juli 2020 – Opera, Ballet og Musik

Solodanserinde ved Den Kgl. Ballet Ida Praetorius vil danse uddrag af Svanesøen.
Den klassiske duo Walentin & McKenzie spiller violin og klaver, og operasangerinden Clara Cecilie Thomsen vil tryllebinde publikum med arier fra de største operaer.

Det hele bliver bundet sammen af konferencier Jens-Christian Wandt, der på charmerende vis fører publikum gennem programmet og selv synger med på en eftermiddag under åben himmel i parken.

Billetter og tapas kan købes her

 

2. august 2020 – Opera Q&A med sopran Susanne Elmark og tenor Charles Workman

Operasangerinde Susanne Elmark, som tidligere har gæstet Møllerup med Verdensballetten kommer denne gang sammen med hendes partner, den international anerkendt tenor Charles Workman, til en uformel Q&A opera eftermiddag i Parken på Møllerup.

Akkompagneret af pianist Ulrich Stærk, som hører til den absolutte elite blandt skandinaviske pianister med langt over 150 koncerter om året i ind- og udland.

Susanne Elmark og Charles Workman er på toppen af deres internationale operakarriere, men som resultat af Corona, er der her en enestående mulighed for at opleve de to verdenssangere på disse breddegrader. På Møllerup vil de give en alsidig koncert med masser af velkendte arier af bl.a. Mozart & Verdi og initiere en god snak om karrierer, Corona, aflysninger, nytænkning og overlevelse. Der bliver anledning til at stille spørgsmål og måske endda komme med musikønsker.

Pianist Ulrich Stærk er modtager af en række hæderpriser og nomineringer, bl.a. Musikanmelderringens Kunstnerpris, ligesom en række nomineringer indenfor GRAMMY, Årets klassiske udgivelse (DK), Årets klassiske cd (Gramophone/Critic´s Choice), Årets klassiske solo-CD (P2), CD of the Month (strad Magazin), This Month on Display (Virgin/NY) og mange flere.

Billetter og tapas kan købes her

 

9. august 2020 – Jazz på plænen på Møllerup Gods

Mere information og billetsalg kommer snarest

Billetter

 

Program:

14:00 Velkommen i parken på Møllerup Gods
14:00 Forudbestilt tapas til picnic udleveres
15:00 Forestillingen begynder
17:00 Tak for i dag          

Vi udbyder kun et begrænset antal billetter, som skal købes forud for arrangementerne. Mere information og løbende opdateringer findes på Møllerup Gods’ facebookside.

Følg os på facebook