Sommermatinéer i parken 2020

Vi inviterer til en række uformelle og uforglemmelige søndagsmatinéer af høj, kunstnerisk kvalitet under åben himmel i parken. Det er desuden muligt at nyde en delikat tapasanretningen som en picnic inden forestillingen.

9. august 2020 – Jazz på Plænen

Oplev New Orleans Jazz i parken på Møllerup Gods! 🎼☀️

Hot’s Allstars med den legendariske trommeslager Heine ”Hot” Thomsen gæster det historiske gods til en swingende eftermiddag under åben himmel.

Heine Hot – Trommer
Søren Bo Addemos – Guitar
Jesper Carlsen – Bas 
Nicolai Bøgelund – Trombone

Billetter og tapas kan købes her 

 

Praktisk information:

Tapasanretninger skal bestilles én uge før forestillingen og afhentes kl. 14 i baren ved indgangen til parken.

Parken åbner kl. 14 og selve forestillingen begynder kl. 15.

Koncerten afvikles naturligvis efter myndighedernes klare restriktioner i forhold til Covid19. Det betyder bl.a. at der vil være korrekt afstand mellem siddepladserne, og at der ingen pause vil være i koncerten.

Det er med støtte fra Salling Fondene, Aage & Johanne Louis-Hansens Fond, Aarhuus Stiftstidendes Fond, Syddjurs Kommune og Nationalpark Mols Bjerge, at det er gjort muligt, at stable fire flotte forestillinger med Verdensklasse kunstnere på benene og samtidigt udbyde billetterne til meget fordelagtige priser, så alle kan være med.

 

 

Tidligere arrangementer:

12. juli 2020 – Opera, Ballet & Klassisk Musik

Solodanserinde ved Den Kgl. Ballet Ida Praetorius vil danse et uddrag af Svanesøen.
Den klassiske duo Walentin & McKenzie vil charmere os på violin og klaver, og operasangerinden Clara Cecilie Thomsen vil tryllebinde os med arier fra de største operaer.

Tenor Jens-Christian Wandt vil agere konferencier og på elegant vis tage publikum igennem en uforglemmelig eftermiddag under åben himmel.

Lørdag d. 25. juli 2020 – Marsk Stig Opera & Fortællinger

Oplev førsteklasses dansk opera og historien om det nok mest berømte drab i Danmarkshistorien. Drot og Marsk er historien om magtkamp, jalousi og statskup i Danmark anno 1286. Om kongemord og justitsmord.

Drot og Marsk er en af de få oprindeligt danske operaer. Peter Heise skrev den i 1850 og siden da er den opført ad flere omgange. Senest i 2019 på Det Kgl. Teater under Kasper Holtens instruktion.

Nu gæster en række Kgl. Operasangere Møllerup Gods med en unik forestilling, hvor uddrag af Drot og Marsk kombineres med oplæsning og fortælling af en af landets dygtigste skuespillere: Thure Lindhardt.

På rollelisten finder vi:   Peter Lodahl, tenor (Kong Erik)
Simon Duus, baryton (Marsk Stig)
Britt-Tone Müllertz, sopran (Ingeborg)
Sofie Elkjær, Sopran (Åse) 

Skuespiller Thure Lindhardt som fortæller.
Pianist: James Sherlock.

2. august 2020 – Opera Q&A med sopran Susanne Elmark og tenor Charles Workman

Operasangerinde Susanne Elmark, som tidligere har gæstet Møllerup med Verdensballetten kommer denne gang sammen med hendes partner, den international anerkendt tenor Charles Workman, til en uformel Q&A opera eftermiddag i Parken på Møllerup.

Akkompagneret af pianist Ulrich Stærk, som hører til den absolutte elite blandt skandinaviske pianister med langt over 150 koncerter om året i ind- og udland.

Susanne Elmark og Charles Workman er på toppen af deres internationale operakarriere, men som resultat af Corona, er der her en enestående mulighed for at opleve de to verdenssangere på disse breddegrader. På Møllerup vil de give en alsidig koncert med masser af velkendte arier af bl.a. Mozart & Verdi og initiere en god snak om karrierer, Corona, aflysninger, nytænkning og overlevelse. Der bliver anledning til at stille spørgsmål og måske endda komme med musikønsker.

Pianist Ulrich Stærk er modtager af en række hæderpriser og nomineringer, bl.a. Musikanmelderringens Kunstnerpris, ligesom en række nomineringer indenfor GRAMMY, Årets klassiske udgivelse (DK), Årets klassiske cd (Gramophone/Critic´s Choice), Årets klassiske solo-CD (P2), CD of the Month (strad Magazin), This Month on Display (Virgin/NY) og mange flere.

Billetter

 

Program:

14:00 Velkommen i parken på Møllerup Gods
14:00 Forudbestilt tapas til picnic udleveres
15:00 Forestillingen begynder
17:00 Tak for i dag          

Verdensballet_paa_moellerup_gods

Vi udbyder kun et begrænset antal billetter, som skal købes forud for arrangementerne. Mere information og løbende opdateringer findes på Møllerup Gods’ facebookside.

Følg os på facebook