Verdensballetten gennemføres ikke i 2020

På baggrund af regeringens afstandsregler og restriktioner for større forsamlinger i forbindelse med Corona-krisen, ser Verdensballetten ikke mulighed for at afholde forestillingerne i det format, som vores publikum fortjener. Verdensballetten har derfor valgt at aflyse alle forestillinger i sommeren 2020. Vi vil savne at være værter for Verdensballetten her på Møllerup Gods, men vi har allerede fastsat en dato i 2021. Det bliver den 17. juli 2021, hvor vi håber på at se jer!

Hvad betyder det for dig?
Din billet til årets forestilling samt eventuelle tilkøb af mad bliver automatisk overført til forestillingen på Møllerup Gods den 17. juli 2021. Selvom, at der på din nuværende billet står den 11. juli 2020, vil de altså automatisk gælde til den 17. juli 2021. Hvis du ønsker at opleve forestillingen til næste sommer, behøver du derfor ikke foretage dig yderligere. Vi håber, at du således vil fortsætte din opbakning til Verdensballetten på Møllerup, men hvis du skulle være forhindret den 17. juli 2021, vil det være muligt enten at flytte billetterne til en anden destination eller at få refunderet beløbet.

Du skal meget gerne have modtaget en mail fra Billetten.dk, der håndterer både det praktiske og tekniske i forbindelse med en eventuel flytning eller refundering af din billet. Hvis ikke, du synes at have modtaget en mail, så tjek gerne dit spam filter.

Læs mere

Verdensballetten på Møllerup Gods

Læs mere

Om Verdensballetten

 

Læs mere

Praktisk information

 

Læs mere

Gourmetoplevelser

Læs mere

For Erhverv

Læs mere

Bliv Frivillig

Læs mere