Verdensballetten på Møllerup Gods

Når Møllerup Gods traditionen tro slår dørene op for Verdensballetten, gør vi alt for at give vores gæster en unik og uforglemmelig dag, hvor stemningen er i top. Dagen igennem har vi et spændende program, der indbyder til socialt samvær og kultur i topklasse.

Læs mere

Rundvisning & foredrag

Det er også i parken, du kan få en musikalsk oplevelse og deltage i vores historiske foredrag og høre mere om hamp som afgrøde, superfood og hudplejeingrediens.

Lokale boder

Bliver du inspireret til at gøre en god handel, står personalet fra Møllerup Products klar i hampmobilen med gode tilbud på hele vores hampesortiment.

Talentspirer

Før den egentlige forestilling optræder lokale talentspirer inden for det klassiske repertoire på den store scene. Dette er en meget stor oplevelse både for børnene selv og til stor glæde for vores gæster.

Balletmiddag

Du har også mulighed for at nyde en tre-retters balletmenu på Hubertus Kroen før Verdensballetten går på scenen. Menuen er sammensat og tilberedt at kokken Tommy Friis fra restaurant Fru Larsen. Balletmenuen skal bestilles som tilkøb til din billet.

Verdensballetten

Kl. 19.30 går Verdensballettens stjerner på scenen og giver hvert år en unik forestilling, der henvender sig til alle vores gæster – unge og ældre, erfarne og novicer. Det gule bagtæppe, de lavt flyvende svaler og duften af sommer gør denne dag til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Besøg fra Kongehuset

Møllerup Gods glæder sig hvert år til at byde indenfor til en forestilling, der også har tradition for at tiltrække repræsentanter fra Kongehuset.