Gårdbutikken på Møllerup Gods 

Møllerups gårdbutik huserer i den gamle hestestald på Møllerup Gods, der ligger centralt på Djursland ved indgangen til Nationalpark Molsbjerge. I Møllerups Gårdbutik og webshop sælger vi fødevarer og hudpleje baseret på hampefrø høstet på vores egne marker.

De rå hampefrø behandles på vores fabrik i Nors, mens de forarbejdede produkter er udviklet i samarbejde med bl.a. lokale samarbejdspartnere som Mols Organic og Meny i Rønde.

Gårdbutikkens åbningstider:

Vi glæder os til at byde jer velkommen i gårdbutikken næste gang du besøger Djursland, når vi holder åbent i forbindelse med større arrangementer på Møllerup Gods!

Til daglig kan du handle i vores selvbetjente vindfang, der er åbent alle ugens dage. Her kan du betale med mobilepay.

Vi anbefaler, at du følger med på Møllerup Gods’ Facebook-side hvor vi løbende opdaterer om Gårdbutikkens åbningstider og tilbud.

Alle fødevarer og hudpleje-produkter fra Møllerup kan købes i Møllerups webshop.

Flere detaljer finder du på vores Facebook-side samt i Møllerup Products’ månedlige nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig herunder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Møllerup Products

I nyhedsbrevet bliver du opdateret med viden om hamp og gårdbutikkens åbningstider. Og så er der desuden mange gode rabatter at hente.

Skriv mig op

Find hele sortimentet i webshoppen

Det er muligt at læse mere om hampens gode egenskaber samt at købe det fulde sortiment af både fødevarer og hudpleje i Møllerup Products’ webshop.

Besøg webshop

Møllerup Brands og Gårdbutikken er en del af Molbordet – et initiativ for lokale fødevareproducenter på Djursland