Møllerup på auktion for en god sag

 

Støt en god sag, gør en god handel og glem nu ikke cannabis! 

Det er opfordringen fra foreningen Cannabis Danmark med skuespiller og tidligere cancerpatient Søs Egelind i front. Foreningen arbejder for at fremme mulighederne for at bruge medicinsk cannabis til bl.a. smertelindring. For at rejse midler og opbakning til nationalt videnscenter for information, forskning og uddannelse om medicinsk cannabis, afholder foreningen derfor nu en auktion under overskriften “Glem ikke cannabis!”. 

Møllerup Gods har doneret en vifte af oplevelser, billetter til events og produkter fra godsets produktion af fødevarer, spiritus og hudpleje med hamp af højeste kvalitet. De mange effekter bliver sat på auktion d. 23. juni.

“Foreningen Cannabis Danmark gør et vigtigt arbejde for at lære danske læger, lovgivere og patienter medicinsk cannabis bedre at kende, så medicinsk cannabis kan blive et fuldt lovligt og anerkendt alternativ i behandlingen af en række lidelser. Det ønsker vi at bakke op om,” siger Anne Sophie Gamborg fra Møllerup Gods. 

“Vi har sat eksklusive billetter til Verdensballetten, ophold på vores kro, lækre gavekurve med masser af hamp og en rundvisning for en gruppe op til 50 personer på auktion. Der er noget for enhver smag, så vi håber selvfølgelig, at Møllerup kan være med til at rejse et flot beløb til det gode formål og Søs’ initiativ,” siger Anne Sophie Gamborg.

Støtte-auktionen foregår på det online auktionshus Lauritz.com, og alle kan byde på de mange forskellige effekter fra Møllerup Gods og andre virksomheder og private, der har doneret. Første bud kan gives d. 23. juni, og det sidste hammerslag falder d. 2. juli.

Oplevelser, lækkerier og selskaber

Hvis der snart står eksempelvis “rund fødselsdag” eller “bestyrelsesmøde” i kalenderen, kan det især betale sig at kigge forbi auktionen. 
Her kan man nemlig lægge billet ind på den historiske Hubertus Kroen på Møllerup Gods til et møde eller selskab inklusiv fuld forplejning for op til 30 personer. Klik her for at komme til auktionen.

Hvis du gerne vil lære mere om hamp, plantens sunde egenskaber og hvor nemt, det er at lukke hampen ind i dit hverdagskøkken, kan du byde på en privat workshop med Møllerup Brands for op til 12 personer. Klik her for at komme til auktionen.

Det bliver selvfølgelig også muligt at byde på de bedste pladser, når den internationalt anerkendte Verdensballetten igen gæster Møllerup Gods d. 17. juli 2021 efter en ufrivillig Corona-pause i 2020. Klik her og her for at komme til auktionerne.

Du kan også byde på en rundvisning på Møllerup Gods for op til 50 personer og høre meget mere om hamp, driften af et gods i 2020 eller bæredygtighed i et større perspektiv. Klik her for at komme til auktionen.

Eller nyde flere lækre gavekurve med hudpleje, fødevarer og drikkevarer med hamp fra Møllerup. 

Den online auktion på Lauritz.com forløber indtil 2. juli 2020 og findes på forsiden af www.lauritz.com.