Herregårdsjagt på Møllerup Gods

Velplejet jagtlandskab og jagtvæsen

Møllerup Gods har drevet professionelt jagtvæsen i 40 år. Vi har et naturligt kuperet terræn, hvor vi har etableret og vedligeholder mange remiser og vildt biotoper for både fugle og klovbærende vildt. Her får du en smuk naturoplevelse og adgang til høje fasaner og en unik genetisk stamme af råvildt. Vi opdrætter fasaner og ænder, men har desuden mange gråænder og krikænder, der trækker op fra Kalø Vig. Til de sociale jagter såsom selskabsjagter og rough shoots har vi en fantastisk støtte og opbakning fra en gruppe frivillige drivere og hundeførere, der kender terrænet og er dygtige til at drive vildtet frem.

Herregårdsjagt på Møllerup
Herregårdsjagt på Møllerup

Certificeret Wildlife Estate

På Møllerup Gods forsøger vi at skabe de optimale forudsætninger for biologisk mangfoldighed ved at bevare og styrke de naturlige omgivelser for dyrelivet, derfor er vi certificeret Wildlife Estate.

Læs mere

Forlæng opholdet på Møllerup Gods

Det er oplagt at forlænge sit ophold på Møllerup Gods i forbindelse med jagt – med overnatning og/eller efter jagten. Vi udlejer 16 dobbeltværelser på Hubertuskroen, som er en del af gårdanlægget. Kontakt os, hvis du vil høre, hvornår kroen er ledig for overnatning.

Hubertus Kroen

Jagtfrokost

Vi holder ofte jagtfrokost i den gamle herregårdsstald, men vi tilbyder også en sandwich-i-hånden eller en lækker menu evt. tilberedt af en af områdets gourmetkokke.

 

 

Kontakt os

Book en herregårdsjagt på Møllerup

Hvis du har interesse i at leje en jagt på Møllerup Gods, kan du kontakte os, og så hjælper vi dig med at skræddersy en jagtoplevelse efter dine ønsker.

Send en forespørgsel

Orskov Yard

Orskov har 10 år i træk inviteret 12-15 kunder med til fuglejagt på Møllerup Gods med middag og overnatning.

Skriv en anmelselse

“Det er et unikt sted i fantastiske omgivelser. Stig og Anne Sophie udviser en sjælden grad af personlig service, og det lægger vi vægt på. Selve jagten er meget professionelt styret med masser af fugle. Det er en oplevelse, som vi deler med vores kunder, og det er alle pengene værd”