Rundvisning & foredrag

Rundvisninger og foredrag på Møllerup Gods

Kom med til en spændende fortælling på Møllerup Gods. Vi starter i 1286 med konge mordet på Kong Erik Klipping og bevæger os frem til den slægt som i dag huser på gården. 

Med autentiske fortællinger giver vi et indblik i hvordan livet på Møllerup var i forsekllige epoker og hvordan livet er i dag med fokus på vores generationsskifte, nye driftmetoder og udfordringer.

Afslut besøget med en hyggelig frokost eller måske en kop kaffe og kage. 

 

Landbrugets Seniorklub

“Så kan du ikke komme højere – tak!”

Skriv en anmeldelse

“Tak for en meget fin dag i går.
Godt og oplysende foredrag af Pernille og meget fin rundvisning af dig. God mad og skønne omgivelser. Altsammen – sammen med det gode vejr – gav os én af vores bedste udflugter længe.
Men især vil jeg fremhæve den fantastiske service, du leverede. Så tak for det.”

En stor tak til jer for et flot arrangement. på Møllerup Gods.
Vi var 50 tilfredse gæster, et hold bookede allerde til et lign. arr. en anden dag – det må da være tilfredsstillende. Vi anbefaler meget gerne rundvisning til andre Ældre Sagen-afdelinger for en god tur.

Det hele klappede, flot rundvisning, godt foredrag om stedet samt dejlig,og veltillavet mad og kage. Også rigtig gode øl.
Det var et hyggeligt besøg i gårdbutikken, hvor man slet ikke kunne stå for de fine ting, så der blev solgt en del, at dømme efter alle de poser, folk havde med hjem! “

“Tusind tak for en rigtig dejlig dag d. 8. maj. Vi var 65 meget tilfredse seniorlandmænd – god dag, flot rundvisning (du nævnte ,at din far var en gudsbenådet fortæller – du har det ikke fra nogen fremmed), fine sandwich, gode hampeøl, du havde sørget for det hele, selv vejret! Jeg har sådan lyst til at fortælle dig, at jeg hørte den største ros, du kan få fra sådan nogle gamle landmænd: “hun ved sgu hvad hun taler om!”

“Vi i Nestor vil sige tusind tak for en fantastisk dag på Møllerup Gods . En rundvisning og fortælling om godset vi sent vil glemme , du skal roses for din viden og humoristiske tilgang til det hele , det var en dejlig dag på Møllerup som alle vores gæster har rost”

Conni Andersen

Senior klub Nestor, 2023

 

 

 

Priser på rundvisning

Gruppe pris:                5.000,-

  • op til 50 gæster
  • Tillæg ved weekender

Forplejning? 

Vælg mellem

Smørrebrød, 3 stk           195,-

Kaffe og kage                     95,-

Tilkøb til rundvisning

Forlæng dagen med et smagsfuldt eventyr.

Kom tættere på vores drift og hør om vores forskellige projektor som blandt andet indbefatter vores tidligere produktion af hamp. 

Afslutningsvis byder vi på lækre smagsprøver af forskellige lokale råvare. 

 

Oplæg fra Molbordet:                                 250,-