Møllerup Gods

Møllerup Gods er en kulturhistorisk perle i Nationalpark Mols Bjerge
– men det er også et hjem og en virksomhed med en holdning til fortid, nutid og fremtid.

Møllerup Gods er et levende sted, hvor vi værner om kulturhistorien og naturen i respekt for generationer, der svandt og generationer, der kommer. Hver generation er en meget lille del af en meget lang historie. Når vi opretter en ny driftsgren, renoverer en bygning og planter egetræer i skoven, er det en investering, der også kommer vores børns børnebørn til gode. På samme vis høster vi i dag frugterne af de frø, som de tidligere generationer har sået. Det er et ansvar, vi forvalter med stor taknemmelighed og stolthed.

Om Møllerup

Læs mere

Land- & Skovbrug

Læs mere

Møllerup Gods i dag

 
Alexander Gamborg overtog i 2019 ejerskabet af Møllerup Gods fra sine forældre Anne Sophie og Stig Gamborg. Møllerup Gods er hovedsageligt kendt for vores store satsning på hamp og vores gode samarbejde med Verdensballetten, der gav os fornøjelsen af at byde tusindvis af gæster velkommen til otte unikke og uforglemmelige forestillinger med nogle af verdens førende kunstnere inden for ballet, opera og klassisk musik.
 
Historien om Møllerup

Se eller gense programmerne om Møllerup Gods

Gennem flere programserier har du kunnet følge Anne Sophie og Stig i driften af et moderne gods bl.a. i DR-serien “Godsejerne”, der første gang rullede over skærmen i 2015.
 
Se eller gense programmerne her