Lej unikke festlokaler centralt i Østjylland til bryllup, firmafest eller koncerter

Er du på udkig efter unikke festlokaler i Østjylland? Så lejer Møllerup Gods sin idylliske Hubertuskro og den rustikke Kørelade ud til større fester og selskaber. Uanset om der er tale om bryllup eller firmafest, så sikrer vi en autentisk stil og de moderne faciliteter, der skal til for at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse på Møllerup Gods.

Højt til loftet i den gamle Kørelade

I Møllerups gamle Kørelade fra 1684 har vi plads til flere hundrede mennesker i det store rum med rustikke egetræsbjælker. Lokalet har været brugt til bryllupper, firmaarrangementer og koncerter, og her er der rig mulighed for at sætte scenen for dans, sceneoptrædener og bespisning af store selskaber.

Læs mere

Fest med overnatning på Hubertuskroen

Vi lejer den gamle kro ud samlet – lidt som et forsamlingshus, men med storkøkken, swimmingpool, pejsestue, krostue og 16 dobbeltværelser. Ideelt til festen, der gerne må trække ud og byde på mere end én oplevelse. Gå på eventyrlig opdagelse i huset fra 1710 med kringelkroge, skæve gulve og antikke møbler.

Læs mere

Kombinér det rustikke og det romantiske

Ønsker I både plads til sceneoptrædener, et stort antal spisende og overnattende gæster og mulighed for at udnytte Møllerups centrale beliggenhed i Nationalpark Mols Bjerge over en hel weekend, så tilbyder vi naturligvis også skræddersyende løsninger, hvor I både lejer Hubertus Kroen og Køreladen.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og priser

Send forespørgsel